Maska baba Hagatha

Kód: 26458
2 015 Kč 1 665 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
31.5.2024
Možnosti doručení
Máte smysl pro humor a hledáte - Maska baba Hagatha - vyberte si v rodinném e-shopu ptakoviny-cb.cz. Doručujeme po celé České republice. S touto maskou získáváte na přesvědčivosti a živosti, s jakou je možné se setkat jen u profesionálních filmových FX masek vyráběných na míru.

Detailní informace

Detailní popis produktu

S touto maskou získáváte na přesvědčivosti a živosti, s jakou je možné se setkat jen u profesionálních filmových FX masek vyráběných na míru.

Naši originální speciální masku baby čarodějnice Hagathy vyrobil ručně filmový výtvarník z měkkého pěnového latexu. Oproti konkurenčním gumovým či umělohmotným maskám se v tomto případě jedná o masku velmi dobré kvality. S touto maskou získáváte na přesvědčivosti a živosti, s jakou je možné se setkat jen u profesionálních filmových FX masek vyráběných na míru.

S naší dokonale propracovanou maskou zanecháte silný dojem a navíc se rázem ocitnete v roli Vámi zvolené baby Hagathy!

Zatímco běžnou masku můžete po jednom použití zahodit, tato latexová maska má díky své extrémně odolné konzistenci materiálu velmi dlouhou životnost. Můžete s ní ohromit či potěšit nesčetněkrát! Maska Vám poskytne i vysoký komfort nošení. Jsou v ní vytvořeny otvory pro oči a nos. V latexové mascetak můžete dobře vidět a dýchat.

Obsah dodávky:

  • 1ks masky (univerzální velikost pro dospělého člověka)

Tip: Pokud by Vás latexová maska do očí tlačila, vezměte nůžky na nehty a zvětšete opatrně oční otvory. Pokud by maska byla trochu větší, lze ji v zadní části vyložit molitanem, popřípadě látkou, poté by měla vaší ratolesti sedět jako ulitá.

Materiál: latex

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: